Φθινόπωρο στυλ εργασίας: Plaid Midi φούστα

Ευτυχισμένη Δευτέρα! Ελπίζω όλοι να είχατε ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο. Ο Nolan καθώς πέρασα το Σάββατο στη μαμά μου, ενώ ο σύζυγος ήταν μακριά, κάνοντας μια βιντεογραφική δουλειά. Την Κυριακή το βράδυ βγήκα στο δείπνο με μερικούς φίλους. Με το πολυάσχολο πρόγραμμα του καθενός, είναι πάντα ωραίο να ικανοποιείτε για περιστασιακές ημερομηνίες δείπνου καθώς και συνομιλίες. Ήταν σίγουρα μια διασκεδαστική νύχτα με μεγάλες προσφορές φαγητού (πιάστε τα πάντα στο Instagram & Snapchat “Jadore-Fashion”).
Η σημερινή στολή είναι ένα μείγμα κόκκινων καθώς και μπλε για ένα διασκεδαστικό και κομψό στυλ εργασίας στη φούστα παραθύρων του Chicwish. Η φούστα του πλέγματος είναι κομψή, αριστοκρατική και καλύτερη από όλα, προς πώληση. Το ένωσα με ένα παλτό τάφρων που είναι κατάλληλη για τις καιρικές συνθήκες, καθώς θα είναι μια εξαιρετική ενδυμασία για τις διακοπές. Ποιες είναι οι σκέψεις σου?
Τι φοράω:
Chicwish φούστα (c/o εδώ, έχετε την λευκή έκδοση εδώ, μαύρη έκδοση εδώ) // chicwish top (εδώ, δοκιμάστε αυτό εδώ) // μόνιμα 21 παλιά τάσμα (δοκιμάστε αυτό εδώ) // Αντλίες (εδώ, σχέδιο προϋπολογισμού εδώ & εδώ)
Αγοράστε περισσότερα από τα αγαπημένα μου φούστες

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Έχετε μια εξαιρετική εβδομάδα! χο χο
Στέλλα
Φωτογραφία από το Kseniapro
Αυτή η δημοσίευση σας δίνεται από το Chicwish. Όπως πάντα, όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Πώς να φαίνεστε μοντέρνα αλλά άνετα

Η καλύτερη και κομψή ενδυμασία επισκεπτών γάμου

Πώς να φαίνεστε μοντέρνα με γκέτες

Πώς να ανανεώσετε την εργασία σας ενδυμασία αυτό…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!